Turism virtual într-un Bucureşti 3D

Dacă acum mai bine de un an, Sibiul a fost reconstruit în format 3D cu ocazia evenimentului cultural, Bucureştiul îşi găseşte şi el locul pe mai bine de 65.000 de metri pătraţi virtuali, conform Ziarului Adevărul, ediţia online.

Reproduceri ale peisajului citadin autohton ca Ateneul, Palatul Regal, Biblioteca Central Universitară pot fi vizitate in lumea virtuală SecondLife, începand cu 29 noiembrie.

Bucuresti 3D

Toate drepturile rezervate © Aura Tatu

Pe lângă Sibiu şi Bucureşti, Braşov lasă deschisă lista iniţiativelor de transpunere în spaţiul virtual a oraşelor româneşti. Voi mai cunoaşteţi astfel de iniţiative?

Printre oraşele europene ce pot fi vizitate în SecondLife se numară Amsterdam, Barcelona, Cracovia, Copenhaga, München, Milano şi Torino.

Turismul virtual este acum o realitate accesibilă oricui deţine un calculator şi ştie să folosească ceva mai mult decât o hartă digitală.

Pe când rezervari direct dintre pereţii vreunui hotel românesc transpus 3D?

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

2 comments

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.