Digital Zoo

Spre sfârşitul lui septembrie, Animal Planet, Grădina Zoologică Bucureşti şi UPC România, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, au lansat proiectul Digital Zoo, un proiect educaţional prin care se aduce ştiinţa mai aproape de public prin mijloace digitale. Pe site-ul kappa.ro se pot urmări prin live video straming animalele găzduite la Zoo. Momentan puteţi vedea ce se întâmplă cu leul, ursul, tigrul (click pe poză pentru video straming) sau pelicanul (click pe poză pentru video straming), având posibilitatea să aflaţi şi informaţii despre fiecare specie în parte.

P1000213 Pelican

Proiectul a fost gândit ca o campanie de marketing interactiv de pe urma căreia au de câştigat atât postul specializat Animal Planet, cât şi Zoo Bucureşti. Nu se poate compara cu iniţiativa thewildtheraphy.it, despre care am vorbit aici, dar este o iniţiativă lăudabilă, prin care, indirect, se scoate  în evidenţă importanţa webcam-urilor turistice.

https://www.facebook.com/digital.zoo/ [via discovery.ro pe Twitter]

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

7 comments

foarte misto zic eu, asteptam de mult asa ceva … sper doar sa nu-i vad murind live la cat de bine sunt ingrijiti la noi

Nu cred că mai e cazul să ne îngrijorăm atât. S-au băgat bani, s-au făcut condiţii pentru bietele animale.

Eh, şi de ar fi să fie înfometate, poate am avea ocazia să vedem un ospăţ live … cu vreun îngrijitor ca aperitiv, masă şi desert. 🙂

Pingback: Poze la zoo | Ilar
Pingback: Cum înţeleg administraţiile publice turismul electronic. Regiunea de Vest (Banat)

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.