Skip to main content

Google Street View

De data aceasta nu mai este vorba despre norc.ro, ci despre realul Google Street View de la Google, disponibil acum pentru 8 oraşe din România. Drept urmare, dacă consideraţi norc.ro greu de folosit, aveţi la dispoziţie o alternativă 🙂

… alternativă ce ajută la promovarea turistică a Bucureştiului, după cum a grăit la conferinţa de presă organizată cu ocazia lansării serviciului primarul Sorin Oprescu.

Acum că aveţi de unde alege, vă invit să participaţi la un sondaj:
[poll id=”3″] [via refresh.ro] Actualizare din 9 decembrie 2010: la capătul tramvaiului 41, Piața Presei Libere, am văzut următorul sticker lipit pe un panou publicitar:
Să aibe legătură cu lansarea serviciului Google Street View?
De asemenea, vă invit să citiți un articol interesant pe blogul lui Ionuț Oprea, o comparație în norc.ro și Google Street View.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

0 thoughts to “Google Street View”

 1. E un pic cam unfair fata de norc.ro numarul de voturi de pana acum. Personal primul lucru pe care l-as modifica pe norc.ro ar fi modalitatea de a ma plimba printr-un oras. sagetiile respective le-as modifica in ceva similar cum are google. in intersectii devine aproape imposibil sa „intuiesti” cum s-o iei la stanga sau la dreapta, inainte etc.

  1. @Mihai, dacă te referi la dunga ce se suprapune cu strada în Google Street View, trebuie să recunoaştem că la un moment dat e enervantă. 🙂
   Cât despre orientarea în intersecţii pe norc.ro, ai la dispoziţie un prim plan asupra hărţii pe care poţi orienta omuleţul în direcţia dorită.
   Rezultatul sondajului era clar din start. Se vede că lumea nu se uită la funcţionalitate ci la brand.
   Eu folosesc norc.ro ori de câte ori am ocazia, la review-uri de obiective, locuri etc.

 2. Pingback: Outdoor Adventure Camp la Cândeasca | Ghid Turistic Digital 2.0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.