Aplicaţie Wizz Air pentru Android

Cum în câteva zile urmează să am primul zbor cu Wizz Air, am vrut să văd dacă există o variantă Android a aplicaţiei, momentan, numai cea pentru iPhone fiind promovată pe situl companiei. Eram interesat, mai degrabă, de posibilitatea de a folosi aplicaţia pe post de înlocuitor de bilete la check-in.

Foto: eisenbahner, Airbus A320-232, Wizz Air, Poznań – Ławica (POZ / EPPO) 11.09.09 via Flickr, Creative Commons Attribution

Şi, într-adevăr, există o variantă pentru Android, una neoficială. Probabil vă întrebaţi de ce scriu despre asta, atât timp cât Wizz Air-ul nu este o companie românească, fiind doar prezentă pe piaţa curselor low-cost din România.

Scriu postul de faţă, pentru că aplicaţia neoficială este dezvoltată de un programator român, Daniel Mircea Dudas, actualmente angajat Trilulilu. Aplicaţia permite utilizatorilor căutarea de bilete pe rutele Wizz Air şi setarea de alerte de preţ pe rutele dorite, astfel încât utilizatorii să primească notificări când prețurile ajung la prețul dorit (dacă ajung, evident).

Crearea unui cont se face independent de situl wizzair.com, contul în aplicație fiind necesar pentru crearea alertelor. Utilizatorii care sunt membri ai programului de fidelizare Wizz Discount Club pot bifa această opțiune în secțiunea de setări a aplicației, beneficiind astfel de afișarea prețurilor pentru bilete de avion cu reducerea de 10 euro. nu există posibilitatea simulării punctelor de loialitate acumulate în urma cumpărăturilor făcute cu cardul  de credit BCR.

Aplicația oficială pentru dispozitive cu sistem de operare iOS permite utilizatorilor rezervarea de bilete, opțiuni suplimentare pentru rezervare, check-in.

Revenind la aplicaţia Wizz Air, dezvoltatorul acesteia a creat chiar şi un mobisit, prin intermediul căruia utilizatorii aplicaţiei pot trimite feedback legat de aplicaţie: wizzairmobile.com. Situl nu are legătură cu situl companiei Wizz Air optimizat pentru mobile.

Oficial, la momentul lansării aplicaţiei pentru iPhone, compania a anunţat în comunicatele de presă că o versiune Android a aplicaţiei va fi disponibilă până la jumătatea acestui an, deși pe sit există mențiunea că aceasta ar fi trebuit fi disponibilă din primăvara acestui an.

Descarcă aplicația
Disponibil pe Google Play
Se mai lasă companiile impresionate de dezvoltatorii independenţi, care transpun serviciile online ale acestora în diferite formate, astfel încât, în cele din urmă, să cumpere produsele finale sau să colaboreze cu acesteia?

Total
0
Shares
1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Aplicaţii mobile premiate la Mobile Awards

Next Article

Despre video blogging în turism și vânzarea pachetelor turistice prin conținut video

Related Posts
Total
0
Share