Skip to main content

Azi s-a lansat oficial aplicaţia mobilă paravion.ro

paravion.ro, Android, iOS
Azi, 9 septembrie 2013, Vodafone a anunţat oficial lansarea aplicaţiei mobile paravion.ro.
Aplicaţia, dezvoltată de către Zitec, poate fi descărcată atât din Google Play, cât şi din App Store, ca fiind powered by Vodafone.
Găsiţi comentariile mele pe marginea acestui parteneriat în articolul Mobisitul paravion.ro, cel mai bun mobisit la Start Mobile 2013.
De asemenea, mai multe detalii despre aplicaţie găsiţi în articolul Aplicație mobilă pentru utilizatorii paravion.ro.
Lansarea oficială a aplicaţiei vine după o serie de prezentări ale acesteia în cadrul unor evenimente de referinţă pentru industria online de turism.
Spre deosebire de aplicația lansată în teste, să spunem așa, noua aplicație beneficiază și de un nou design.
În articolul dedicat strategiei de lansare a unei aplicaţii mobile de către o agenţie de turism, spuneam faptul că o aplicaţie mobilă trebuie să vină cu ceva în plus faţă de situl acesteia, lucru care se regăseşte în aplicaţia paravion.ro.

Descarcă aplicația
Disponibil in App Store Disponibil pe Google Play
O dată cu lansarea aplicaţiei mobile, Vodafone a decis să ofere reduceri abonaților care instalează aplicația și rezervă bilete de avion până la 15 octombrie 2013 din aceasta. Astfel, utilizatorii Vodafone beneficiază de un discount de 15 euro pentru fiecare rezervare pentru destinațiile din Europa și de 40 de euro pentru rezervările spre China.
La momentul actual, din aplicaţia mobilă se pot achiziţiona doar bilete de avion, pachete city-break şi alte tipuri de pachete turistice disponibile pe situl paravion.ro nefiind disponibile şi din aplicaţie.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

0 thoughts to “Azi s-a lansat oficial aplicaţia mobilă paravion.ro”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.