Serviciile Tarom sunt disponibile, într-un final, pe telefoanele mobile

tarom, mobil
Fix acum un an de zile, Tarom anunţa adaptarea sitului pentru terminalele mobile cu SO Android şi iPhone. Acest lucru a fost posibil datorită optimizării sitului pentru mediile mobile. Eu am avut nenorocul de a nu vedea versiunea mobilă, la câteva zile după ce aceasta fusese anunţată.
În prezent, operaţiunile de căutare, rezervare şi plată într-un mediu securizat sunt posibile datorită modulului Amadeus e-Travel Management, modul optimizat şi pentru mediul mobil.
Situl mobil este accesibil de pe orice telefon ce rulează unul din sistemele de operare Android, iOS sau Windows Phone, RIM sau Bada. Situl mobil nu este compatibil cu sistemele de operare Symbian şi Windows Mobile.
Soluţia Amadeus e-Travel Management e disponibilă şi că aplicaţie nativă Android, iOS şi Windows Phone, dar doar pentru clienţii corporate.
În ceea ce priveşte plata biletelor de avion pe situl mobil, pentru moment, aceasta se face exclusiv online, optiunea de cash fiind disponibilă abia la începutul lui 2014. Înainte de a efectua plata, utilizatorii au posibilitatea de a-și folosi cardul de fidelitate sau pot opta și pentru o asigurare de călătorie.
De asemenea, de pe versiunea mobilă, pasagerii pot verifica zborurile rezerate pe baza numelui de familie şi a codului de rezervare, pot verifica orarele de zbor pe rutele alese sau se pot abona la newsletter-ul companiei.
[via tarom.ro]

Total
0
Shares
0 comments
  1. cum post sa instalez aplicația Tarom pe iPhone 5c?ori pe android 1aplicatia in sine nu se găsește !posibil sa aibe o alta denumire ?

    1. Bună, Mariana!
      Nu există o aplicație propriu-zisă a Taromului. Pur și simplu tastează tarom.ro pe browserul pe care îl ai pe telefonul mobil și ai să vezi că situl se adaptează telefonului tău, fix ca în capturile de ecran de mai sus.
      Mulțumesc pentru vizită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

e-Turism Bref (39) – 26 august - 13 octombrie 2013

Next Article

Parereri despre eTravel Conference

Related Posts
Total
0
Share