UPC Digital Nature, grădină zoologică virtuală și ghid de petrecere a timpului liber în natură

Digital Zoo, Zoo Baneasa

Digital Zoo, Zoo Baneasa

La 4 ani şi ceva de la lansarea sa, proiectul Digital Zoo s-a mutat în casă nouă.

Lansat iniţial pe portalul kappa.ro de către UPC în parteneriat cu Animal Planet, proiectul a fost integrat în platforma UPC Digital Nature, un sit ce îşi propune să vină în întâmpinarea utilizatorilor cu sfaturi practice şi idei de explorare a celor mai frumoase locuri din România, dar şi cu nenumărate opţiuni de petrecere a timpului în aer liber.

De asemenea, în cadrul proiectului Digital Zoo, Zoo Băneasa a devenit prima grădină zoologică din România în care vizitatorii pot accesa informaţii despre animalele de aici prin intermediul QR codurilor.

Aproximativ 90 de QR coduri au fost amplasate pe panourile de informare asupra speciilor de animale întreţinute de Grădina Zoologică. Cei ce scanează QR codurile sunt direcționați către secțiuni speciale de pe situl upcdigitalnature.ro dedicate animalelor vizate.

QR Code, Digital Zoo

Mă gândesc că această metodă de informare se va extinde cu certitudine în amplasamentele recomandate în secţiunea de locuri de văzut de pe situl upcdigitalnature.ro.

Platforma UPC Digital Nature este un bun instrument de marketing atât pentru UPC, dar mai ales pentru Grădina Zoologică din Bucureşti.

[via computerblog.ro]

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

2 comments

Lasă un răspuns

*