SIG si Pagini Aurii

Vorbeam, la un moment dat, de integrarea aplicaţiilor SIG în cadrul portalurilor de turism, aplicaţii ce se pot regăsi integrate şi în cadrul portalurilor gen Pagini Aurii, cum sunt FirmenRegister.de şi 192.com, două site-uri destinate căutării de adrese pentru firme în Germania şi Marea Britanie.

Dacă în primul caz este vorba de integrarea map24 în cadrul site-ului, în cel de-al doilea caz se foloseşte o aplicaţie dezvoltată de Overview Group, Agenţia Naţională de Cartografiere a Marii Britanii şi Getmapping.com. Ambele aplicaţii permit localizarea sediilor firmelor în funcţie de adresa găsită în baza de date a celor două site-uri.

Aplicaţia integrată în cadrul 192.com poate fi folosită şi ca route planner pentru UK, prin accesarea secţiunii Maps & Travel. La fel ca în cazul map24, pot fi vizualizate hărţi simple (ale străzilor) sau detaliate (hărţi ale străzilor combinate cu hărţi detaliate făcute din satelit).

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.