Virtual talking character

Vă mai amintiţi de A.L.I.C.E.? Dar de agenţii virtuali, de care spuneam eu că ar putea fi folosiţi cu succesc în cadrul portalurilor de e-commerce sau e-tourism?

Nimic mai simplu, soluţia vine din partea celor de la OddCast prin SitePal, un generator de caractere virtuale care … vorbesc.

Prin intermediul unui astfel de caracter virtual se poate prezenta, de exemplu, carcateristicile unui produs scos la licitaţie pe unul din multele site-uri dedicate sau se poate înlocui banalul post scris pe un blog sau se poate face un ghid digital/hartă navigaţională pentru un blog/site dedicat e-tourismului şi nu numai.

Utilizatorul poate alege „sex”-ul caracterului virtual, look-ul acestuia şi, bineînţeles, textul pe care trebuie să îl reproducă. Ca să vă convingeţi, încercaţi singuri să creaţi un astfel de caracter.

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

6 comments

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.