Internet la inaltime, printre nori

English Version

Daca autoritatile romane sunt inca in discutii in ceea ce priveste proiectul de utilizare a serviciilor de comunicatii mobile la bordul aeronavelor pe parcursul zborului, cele americane au permis deja navigarea pe Internet pe unele din rutele American Airlines.

Pentru aproximativ 13 dolari, pasagerii plictisiti pot beneficia de serviciul GoGo Internet Wireless, oferit de compania americana Aircell, pentru a-si planifica vacanta pe ultima suta de metrii sau pentru a descoperi obiective turistice ce merita vazute.

Pana la sfarsitul lui 2008, serviciul va fi disponibil si pe unele rute aeriene ale companiilor Delta Airlines si Virgin America, urmand a fi accesibil si pe rute ale Air France si Lufthansa.

In ceea ce priveste comunicatiile mobile, companiile Aeromobile, din Norvegia, si OnAir, din Elvetia, au mai facut solicitari anul trecut, iar din martie 2008, compania Emirates permite deja folosirea telefoanelor mobile la bordul aeronavelor sale.

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

2 comments

Pingback: Wi-Fi în autocar, poate și în tren sau, de ce nu, în avion sau în mașina personală

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.