Cardurile românilor care au efectuat tranzacţii în Spania au fost blocate

Băncile au început de ieri să blocheze cardurile clienţilor care au călătorit în acest an în Spania din cauza unor suspiciuni de fraudare transmise de operatorii internaţionali Visa şi MasterCard.

[…]

Conform calculelor Gândul, ar putea fi vorba de cel puţin 20.000 de români afectaţi de această măsură, luând în calcul estimările făcute de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), potrivit cărora în acest an, numărul turiştilor români care vor merge în vacanţă în Spania se ridică la 40.000.

Sursa: gandul.info, 20.000 de români s-au trezit ieri cu cardurile blocate

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

4 comments

Atâta timp cât suspiciunile sunt fondate, cred ca e cea mai bună soluţie.

Gândeşte-te cât ar trage băncile de pe urma banilor „dispăruţi” din conturile clienţilor: o dată că pierd bani (cine ar mai face depozite într-o bancă nesigură?) şi a doua oară că trebuie să dea explicaţii fiecărui păgubit în parte.

Aşa se mulţumesc doar să dea explicaţii celor ce doresc şi să le schimbe „gratuit” cardurile celor bucuroşi că au evitat un posibil dezastru.

Aia cu „gratuit” e fenomenlă …

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.