Turismul Electronic şi rolul său în Programul Operaţional Regional 2007-2013

În cadrul Programulului Operaţional Regional 2007-2013, una din axele prioritare pentru administraţiile publice este aceea de dezvoltare durabilă şi promovare a turismului în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie  turistică.

În acest demers, unul dintre obiective presupune instituirea unui sistem integrat şi informatizat al ofertei turistice româneşti, lucru pe care mi-l propun să îl urmăresc în detaliu pentru fiecare regiune de dezvoltare în parte.

Practic, nu mă voi limita asupa acestui aspect, ci voi încerca să aflu cum este perceput fenomenul turism electronic în toate cele trei faze ale sale (e-informare, e-rezervare, e-plată) la nivel de administraţie publică, în primul rând plecând de la strategia de dezvoltare a turismului pentru perioada 2007 – 2013, ca parte a strategiei de promovare a turismului, iar în al doilea rând aducând în discuţie aspecte ce ţin de proiectele din trecut şi stadiul lor de dezvoltare/implementare.

  • Cum înţeleg administraţiile publice turismul electronic. Regiunea de Vest (Banat)

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

15 comments

Pingback: Cum înţeleg administraţiile publice turismul electronic. Regiunea de Vest (Banat)
Pingback: Ce vreau de la gtd20.ro în 2011?
Pingback: Oraşele devin vizibile pe internet. Arad
Pingback: Maramureșul, la un click distanță
Pingback: Cetatea Oradea
Pingback: Ce vreau de la gtd20.ro în 2011? | Ghid Turistic Digital 2.0
Pingback: Târgul de Turism al României 2011 | Ghid Turistic Digital 2.0

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.