Paravion.ro va face parte din portofoliul Happy Tour

Happy Tour, agenție de turism din România axată pe serviciile corporate și deținută 100% de către fondul spaniol de investiții GED, va achiziționa paravion.ro, momentan în administrarea agenției Millenium Tour. Achiziția va fi finalizată în cea de-a doua jumătate a lunii iunie, după ce va fi aprobată de Consiliul Concurenței. Site-ul paravion.ro va continua să opereze independent de agenția de turism Happy Tour.

Achiziția face parte din strategia de consolidare în sectorul turistic a GED, strategie începută încă din 2007, prin achiziția Happy Tour.

Pe piața românească, GED a intrat încă din 1996, prin GED Eastern Fund I (Fondul Roman Post Privatizare), iar la momentul respectiv a investit și în industria hotelieră, mai exact în Continental Hotels, obținând 20.11% din lanțul hotelier, procent vândut în 2006 către actualul actionar, Red Group.

La momentul actual, principalul instrument prin care se fac investițiile pe piața românească este fondul GED Eastern Fund II.

P.S. Profit de ocazie să vă reamintesc de sondajul referitor la site-urile de pe care vă cumpărați/rezervați biletele de avion.

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

2 comments

Pingback: eMag anunță parteneriatul cu paravion.ro | Ghid Turistic Digital 2.0

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.