Redescoperă România de pe telefonul mobil

Nu știu cum se face, de am uitat să vă vorbesc până acum de o aplicație mobilă, atât pentru Android (descarcă din Android Market), cât și pentru iPhone (descarcă din Apple Store), aplicație ce redă toate obiectivele turistice redescoperite în cadrul campaniei Redescoperă România, care va încheia prima rundă de colindat prin țară, din anul 2011, duminică.

De asemenea, aplicația permite utilizatorilor localizarea rapidă a obiectivelor din apropiere utilizand facilitățile oferite de Google Maps și serviciul GPS al telefonului mobil.

Obiectivele pot fi sortate în funcție de denumirea acestira , categoria de obiective din care fac parte  (istorice, artistice, pitorești, naturale sau benzinării Petrom), cel mai apropiat oraș sau drum național.

Utilizatorii aplicației pot marca pe hartă obiectivele pe care le-au vizitat si le pot recomanda prietenilor via Twitter.

Din păcate, aplicația nu permite planificarea de rute între obiective. Eu aș mai introduce pe lângă această opțiune și info trafic sau starea drumurilor, având în vedere condițiile de acces la unele obiective din România.

Aplicația, realizată de către Blackseven (pentru iPhone în 2010) și de către iLeo Marketing Interactiv (2011), se apropie cel mai mult ca și funcționalitate de Trip Journal, doar că aplicația de față vizează strict România.

Pentru a fi la curent cu noutăți despre campania Redescoperă România, urmăriți site-ul proiectului, hash tag-ul #dinromania, pagina de Facebook a Petrom, precum și blogul lui Bobby Voicu, cel ce coordonează ieșirile din cadrul campaniei.

Total
0
Shares
11 comments
  1. Salut,

    Voiam doar sa fac o corectura mica. Aplicatia pentru iPhone a fost realizata de Blackseven anul trecut. Anul acesta, aplicatia a fost facuta de iLeo. 🙂

    Mersi.

  2. Salut,

    Voiam doar sa fac o corectura mica. Aplicatia pentru iPhone a fost realizata de Blackseven anul trecut. Anul acesta, aplicatia a fost facuta de iLeo. 🙂

    Mersi.

  3. Pingback: România văzută de pe blog, Twitter și Facebook
  4. Pingback: România văzută de pe blog, Twitter și Facebook
  5. Pingback: Redescoperă România de pe iPad
  6. Pingback: Redescoperă România de pe iPad
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Bușteni, poarta Bucegilor către paradisul alpiniștilor

Next Article

Agentul de vânzări virtual

Related Posts
Total
0
Share