ecodrum.ro, mai eco decât un hibrid?

În caz că mai avem dubii, apariţiile serviciilor de ride-sharing din ce în ce mai dese în peisajul online din .ro le spulberă. De data aceasta vorbim de serviciul ecodrum.ro, un serviciu ce nu se limitează la teritoriul României în ceea ce priveşte oferta de partajare de maşină ci are o arie de acoperire de 40 de țări din Europa/100.000 de oraşe, precum şi Rusia şi Turcia, utilizatorii din aceste ţări fiind limitaţi numai la curse pe teritoriul acestora.

Site-ul are în spate o aplicaţia de tip GDS, EkoRoad, dezvoltată de firma timişoreană AMVTek, iar dacă vă întrebaţi cu ce anume vine nou site-ul, răspunsul îl găsiţi pe blogul ecodrum.ro. Este vorba de sistemul de ticketing al aplicaţiei, ceea ce sporeşte măsurile de siguranţă când vine vorba de călătorit cu anonimi, şoferii având libertate în a-şi alege pasagerii. Din păcate, din tutorialele existente pe contul de Youtube nu îm dau seama dacă opţiunea este deja implementată sau va fi. Echipa Ekoroad a confirmat faptul că funcţionalitatea e deja implementată.

Sursa: Blog ecodrum.ro

Şi totuşi, pasagerii ce garanţii au că vor călători în siguranţă cu şoferii ce au deja curse? Nu ar fi util un profil al şoferilor care să cuprindă numărul de kilometri parcurşi în total, anul eliberării permisului de conducere ş.a.m.d.?

www.ecodrum.ro [Blog | Facebook | Twitter]

P.S. Nu uitaţi de sondajul de aici. Dacă folosiţi alte servicii decât cele enumerate, lăsaţi un comentariu menţionând serviciul pe care îl folosiţi plus câteva motive pentru care îl folosiţi.

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.