HotelPeeps, în banca a doua la Școala de Cloud

Cristi Dorombach a intervievat câștigătorii de la Școala de Cloud, concept ce isi propune sa ii invete pe oameni avantajele folosirii capacitatii de procesare la nivel mare, după cum scrie Cristi în postul dedicat evenimentului.

Printre câștigători s-a aflat și echipa Zitec ce a participat la Școala de Could cu o versiune îmbunătățită a HotelPeeps, HotelPeeps Trends, o mișcare prin care se caută diferențierea produsului față de alte aplicații sau servicii asemănătoare (vezi Trip Advisor). Pentru mai multe detalii despre noua funcționalitate urmăriți interviul cu Alexandru Lăpușan realizat de Cristi Dorombach la sfârșitul concursului de la Școala de Cloud.

*Pentru cei ce nu știu, HotelPeeps este o aplicație realizată în PHP ce utilizează platforma de cloud-computing oferită de Microsoft, Windows Azure.

După HotelPeeps Trends, mai exact Price Trends, funcționalitate introdusă în decembrie 2010, echipa Zitec a lansat, în cadrul conferinței The Next Web Amsterdam, HotelPeeps Special Deals, o altă funcționalitate ce vine să adapteze aplicația la noile trenduri în ceea ce privește cupoanele de reduceri în aria turismului. Pe această temă puteți citi un articol și pe blogul turismark.ro

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

1 comments

Pingback: Parcare prin SMS

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.