Quick boarding pe Aeroportul Otopeni

De ieri, 23 noiembrie 2011, cei ce au zboruri de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP, BUH, LROT) au la dispoziție 12 aparate de check-in automat (self/quick service machines), unde se poate face check-in pentru majoritatea liniilor aeriene ce operează pe aeroportul Otopeni.

Pentru moment, doar 7 operatori din cei 28 ce operează zboruri pe aeroport permit check-in-ul la automate: Tarom, AirFrance, Austian Airlines, British Airways, LOT, NIKI Luftfahrt, Olympic Air.

La cele 12 aparate de check-in se mai adaugă cele proprietare KLM și Lufthansa, existente în terminalul de plecări cu mult înaintea celor puse la dispoziție de către Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Aparatele de check-in permit călătorilor să scurteze perioada de îmbarcare pentru zbor. Check-in-ul se face urmând pașii:

  • se alege compania aeriană;
  • se scanează documentul de călătorie;
  • se introduce numărul rezervării;
  • se alege locul dorit (unul din cele mai importante avantaje ale check-inului la automat);
  • se printează boarding pass-ul;
  • se lasă bagajele la ghișeele drop-off.

Așadar, de acum înainte toate metodele moderne de check-in sunt la dispoziția călătorilor ce vin și pleacă din țară cu liniile aeriene ce operează pe Aeroportul Otopeni: check-in online, check-in la automate, check-in direct de pe telefonul mobil.

[via stirileprotv.ro]

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

2 comments

Pingback: eTurism Bref (6)

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.