Mersul Trenurilor, varianta mobilă oficială

Dacă până acum cei interesați aveau la dispoziție versiuni neoficiale Mersul Trenurilor, ca varianta pusă la dispoziție de Anatoli Software, aplicația Feroviar pentru Android sau aplicația Mersul Trenurilor pentru iPhone, de luni, 16 ianuarie, 2012, CFT Călători pune la dispoziția călătorilor o variantă oficială Mersul Trenurilor, m.cfrcalatori.ro, accesibilă de pe orice terminal mobil cu acces la internet.

Accesând mobi situl, călătorii au ocazia să identifice trenurile ce pleacă dintr-un anumit loc în direcția dorită de ei, la o anumită dată, inclusiv informații despre trenuri după numărul acestora (nu este necesar tipul trenului, codul din litere).

Poate ar fi fost utilă o funcție de auto fill atunci când scrii numele gării de plecare/sosire.

[m.cfrcalatori.ro | via trans-ferro.com]

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

5 comments

Dacă consideri că ce e pe net e public, atunci te poți apuca de treabă. 🙂

… liniștit, zic eu. Au făcut-o și alții înaintea ta. Oricum, pentru o cauză nobilă – aceea ce a facilita accesul la informație a cât mai multor oameni, în cât mai multe locuri.

Pingback: Mersul Trenurilor, varianta pentru Android

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.