Asigurări de călătorie, acum și pe emag.ro

praia-colour

După ce la jumătatea lui decembrie 2011, eMag a introdus spre comercializare online asigurări RCA, la jumătatea lunii iulie 2012, a pus la dispoziția cumpărătorilor și asigurări de călătorie, acestea fiind oferite de către firma Netrisk Broker de Asigurare S.R.L.

Foto: miguelbpraia-colour via Flickr, Creative Commons Attribution

Cei ce doresc astfel de asigurări pot opta pentru asigurările de călătorie de la unul din următorii asiguratori: Allianz, Asirom, Astra, CityInsurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig sau Platinum.

Cei doritori pot opta pentru asigurărea de călătorie dorită prin folosirea calculatorului de pe situl eMag, ce afișează prețurile aferente fiecărui asigurător în parte. Plata asigurărilor de călătorie se face numai online.

Odată tranzacția îcheiată, cumpărătorul va primi pe mailul din profilul de pe sit un email de confirmare și unul ce va conține asigurarea de călătorie și condițiile de validitate ale acesteia.

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

1 comments

Pingback: Care va fi compania ce va intra pe piața de turism online din .ro | Ghid Turistic Digital 2.0

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.