În ce direcţie trebuie să se îndrepte dezvoltatorii de aplicaţii mobile pentru turism?

Cei ce mă urmăresc știu că obișnuiesc să contribui cu articole de travel pe bloguri ca thecitybreak.ro sau travelbuzz.ro (în trecut și pe turismark.ro). Azi am făcut o excepție și am trimis spre publicare pe unul dintre cele mai citite bloguri de new media din .ro un articol din zona mea de interes: aplicații mobile cu aplicabilitate în turism.

În ultimul timp am urmărit mai toate sondajele legate de piaţa de telefonie mobilă, în special smartphones, din România şi am ajuns la concluzia ca dezvoltatorii locali de aplicaţii mobile cu aplicabilitate în turism ar trebui să se orienteze mai mult către ceea ce vor utilizatorii. Asta pe fondul adoptării rapide la nivel național a internetului pe mobil și a comportamentului de consum orientat în principal către rețele sociale și consumul de știri, precum și a adoptării smartphone-urilor sau a mai multor dispozitive mobile per utilizator.

Continuarea articolului pe refresh.ro.

Nu ratați nici articolul Există aplicații mobile de călătorie complexe?

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.