Perfect Tour Fly

Deşi am aflat de mobisitul Perfect Tour dedicat celor interesaţi de căutarea biletelor de avion cu câteva zile în urmă, abia acum am reuşit să văd mai în detaliu despre ce e vorba.

Contrar comunicatului de presă, Perfect Tour Fly nu este o aplicaţie mobilă, este un mobisit construit ca o interfaţă de preluare a cererii de căutare a unui bilet de avion de la vizitatorii sitului. Mobisitul se poate accesa de pe orice browser mobil, de pe orice fel de tableta sau telefon mobil fie cu iOS, Android sau Windows.

Agenţia de turism se laudă cu un concept unic, pseudo-automat, de preluare a „comenzilor” de la clienţi, la fel ca şi croaziere.net, blueairweb.com sau Paralela 45. Indiferent că vorbim de browser sau aplicaţie mobilă, totul se rezumă la formularul de contact. Singura diferenţă în cazul Perfect Tour Fly e aceea că potenţialul client are la îndemână 3 modalităţi prin care poate fie contactat pentru a primi răspunsul doar în câteva minute de la plasarea cererii de bilet de avion: email, SMS, telefon.

Din toată treaba asta înţeleg că Perfect Tour experimentează mediul online, timp în care probabil face o selecţie riguroasă printre sisteme de rezervări complet automate pe care să le integreze în sit.

Ah, dar stai, tot experimentează de ceva timp! De această dată, într-o zonă mult mai familiară consumatorului obişnuit de internet.

[fly.perfect-tour.ro]

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.