Porţi automate de preîmbarcare în aeroportul Traian Vuia din Timișoara

AIT, porti preimbarcare, preboarding, cititor bilete
AIT, porti preimbarcare, preboarding, cititor bilete
Porțile automate de preîmbarcare din incinta aeroportului din Timișoara sunt dotate și cu cititoare de bilete

În Aeroportul Internaţional ‘Traian Vuia din  Timişoara (AIT) au fost date în folosință trei porţi automate de preîmbarcare (preboarding). Sistemul de acces către porțile de îmbarcare ajută la decongestionarea fluxului de pasageri, precum și la o mai bună evidenţă a celor care folosesc serviciile puse la dispoziţie de aeroportul din Timișoara.

Porțile de acces sunt dotate, de asemenea, cu cititorare de bilete ce direcționează pasagerii către zonele de îmbarcare corespunzătoare, în funcție de destinația acestora.

Astfel, procesul de redirecționare prin aceste porți este complet computerizat.

Introducerea porților de preîmbarcare în aeroport face parte din programul de modernizare demarat în 2007 (SITA), program în cadrul căruia conducerea aeroportului a modernizat și sistemul de monitorizare al bagajelor. În baza acestei din urmă modernizări, conducerea aeroportului a alcătuit un top al celor mai frecventate destinații de către timișoreni, Dan Idolu, directorul AIT menționând faptul că este un sistem de monitorizare util companiilor aeriene ce au posibilitatea să diversifice gama de servicii pentru cele mai frecventate destinații de către pasageri.

Cum pe Aeroportul Internațional Traian Vuia operează companii aeriene ce au activ serviciul de check-in online precum Tarom, Carpatair, Wizz Air, Lufthansa, timpul de îmbarcare este redus la maxim pentru adepții acestor mijloace moderne de îmbarcare. Mă întreb dacă cititoarele de bilete de la cele 3 porți de preîmbarcare știu să citească și codurile bidimensionale (QR) generate de aplicațiile mobile de check-in.

[via mediafax.ro]

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

1 comments

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.