Sunt blogger acreditat la Webstock 2013

Webstock 2013

Webstock 2013

Pe 27 septembrie 2013 voi fi prezent la Webstock în calitate de blogger acreditat din partea echipei turism20.ro.

Fiecare ediție la care am fost prezent mi-a oferit ocazia să descopăr noi proiecte de turism, prin intermediul Webstock Awards, și să aflu lucruri noi despre ceea ce înseamnă social media, lucruri pe care le-am aplicat în activitatea mea în acest mediu.

CITEȘTE ȘI: Despre Webstock 2010 şi turism online

În speranța că și anul acesta voi descoperi noi proiecte online de turism sau că voi avea ocazia să asist la discuții legate de social media în turism, așa cum s-a întâmplat anul trecut, vă direcționez prin link-urile de mai jos către articolele în care v-am adus la cunoștință proiectele de turism înscrise la Webstock Awards din anii precedenți:

2012

Proiecte nominalizate vs. proiecte câștigătoare

2011

Proiecte nominalizate vs. proiecte câștigătoare

Vă mai puteți înscrie proiectele la Webstock Awards 2013 până pe data de 31 august 2013 sau puteți solicita o invitație aici.

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.