Acces mai uşor la zborurile Blue Air pentru agenţiile de turism

Blue Air, GDS

Blue Air, GDS

Începând de ieri, zborurile Blue Air sunt listate într-o serie de GDS-uri ca Amadeus, Galileo, Worldspan (Travelport), Apollo şi Sirena.

Tarifele afişate la căutări pentru zboruri vor fi în sistem all inclusive, adică 1 bagaj de cală (în limita a 32kg) şi taxa de check-in sunt incluse.

Extinderea canalelor de distribuţie s-a realizat în urma parteneriatului încheiat cu Hahn Air, o companie cu renume specializată în sisteme de ticketing şi distribuţie.

Nu numai agenţiile de turism au de câştigat de pe urma acestei listări în seria de GDS-uri amintite, ci şi utilizatorii independenţi care folosesc motoare meta-search, aceştia fiind scutiţi de căutări suplimentare pe situl operatorului.

Cu toate acestea, pentru a avea acces la tarifele pentru zborurile dintr-o lună calendaristică utilizatorii sunt sfătuiţi să folosească motorul de căutare Open Booking, disponibil pe blueairweb.com. Astfel, utilizatorii vor putea să îşi aleagă cel mai bun tarif.

[via airlinestravel.ro]

Foto: Phillip Capper, Blue Air 737, Rome, 14 Sept. 2011 via Flickr, Creative Commons Attribution

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

1 comments

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.