Future of Media, evenimentul tendințelor în media, mobile și advertising

media, mobile, advertising, evensys

media, mobile, advertising, evensys

Vă spuneam zilele trecute pe pagina de Facebook că îmi e teamă că turism20.ro se va trasnforma într-un agregator de aplicații mobile de turism. Ce-i drept, cam ăsta e viitorul, dovadă și multitudinea de aplicații de turism sau conexe care au fost lansate anul acesta.

De asemenea, când am lansat calatoruldigital.ro, am plecat de la ideea de a prezenta destinații și alte atracții turistice prin intermediul tehnologiilor web 2.0: platforme de photo/video sharing , informație furnizată pe dispozitive mobile (fie cu ajutorul unui plugin, fie cu ajutorul unor teme responsive) și alte servicii care sporesc interacțiunea, astfel încât să schimb modul în care eu fac blogging. Nu mi-a ieșit chiar așa de bine din mai multe motive.

În fine, ideea e că mediul digital și tehnologiile se schimbă, iar eu, la fel ca și voi, încerc să țin pasul și să mă adaptez.

Pentru a lua pulsul pieței voi fi prezent la evenimentul Future of Media, unde se vor discuta tendintele și oportunitățile din media, mobile și advertising pentru anul 2014.

În cadrul acestei conferințe va avea loc și Future of Mobile, o conferință dedicată pieței mobile în care se vor aborda teme precum Mobile Payment, Mobile Content and Application, Mobile Commerce, Mobile & Social Networking, Location Based Services, fix despre aspectele care ar face inclusiv oferta turistică mult mai atractivă.

Future of Media este un eveniment marca Evensys, ce are ca parteneri Microsoft și Nokia.

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.