Cine va vorbi la Romanian Digital Travel Conference?

digital travel, eventur

digital travel, eventur

Cum probabil ați aflat deja săptămâna trecută din actualizările de pe Twitter și Facebook, pe 20-21 martie 2014, va alea loc un eveniment dedicat industriei de turism online din .ro, Romanian Digital Travel Conference.

Evenimentul este structurat pe două zile, o zi dedicată conferințelor de specialitate și o zi dedicată unei serii de workshop-uri.

În cadrul conferințelor din 20 martie, participanților li se vor prezenta tehnologii din domeniul comerțului electronic cu aplicabilitate și în turism, dar și strategii de marketing online adaptate la profilul unei afeceri locale din turism.

A doua zi, pe 21 martie, participanții vor putea vedea cum pot utiliza instrumente online pentru a lansa și vinde produse turistice, toate acestea cu sprijinul unui grup de specialiști în tehnologie și marketing cu o bogată experiență pe nișa turismului românesc.

Printre vorbitorii la conferințe și coordonatorii de workshop-uri se vor număra Alexandru Lapușan, CEO & Founding Partner Zitec, Monica Jitariuc, Managing Director The Practice, Răzvan Pascu, Tourism Marketing Consultant Travel Communication Romania, Cristian Ignat, PPC Manager la 2 Parale, Tudor Iacob, Marketing Specialist la Conectoo, Cătălin Macovei, Google AdWords Specialist, Mădălin Măncilă, Marketer Happy Tour Group, Alexandru Negrea, Head of Facebook Department Spada și … surpriză, subsemnatul. Moderator va fi Alex Filip, fondatorul Eventur.

Nu uitați, dacă doriți să participați la eveniment, puteți profita acum atât de reducerile oferite pre-eveniment de către organizatorul Eventur, dar și de reducerea oferită de echipa Turism 2.0, reducere de 5%. Pentru a beneficia de aceasta, folosiți codul T2RDTC02 la înscrierea prin formularul de pe situl evenimentului.

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.