Travelport reînoiește contractul cu furnizorul HotelAir

travelport, hotelair

Travelport, furnizorul de soluții de distribuție, tehnologii și plăți pentru industria de turism, a anunțat reînoirea contractului cu furnizorul român de servicii de cazare B2B HotelAir. Ca parte a contractului, HotelAir va furniza conținut local (unități de cazare) pentru motorul de rezervări hoteluri Travelport Rooms and More™.

Soluția B2B Travelport Rooms and More™ permite agenților de turism acces la peste 450.000 orferte de cazare din întreaga lumea, aceștia având posibilitatea să rezerve camere de hotel de lux sau mai ieftine cu disponibilitate în timp real, cu sau fără mic dejun.

CITEȘTE ȘI: Travelport a lansat TripGate în România, platformă de booking destinată sectorului corporate

În 2013, Hotelair International S.R.L., firma ce administrează platforma de rezervări hotelair.eu, a obținut o finanțare în cadrul Programului Operațional Sectorial pentru creșterea competivității economice pentru implementarea unui sistem informatic integrat ce aduce la un loc nu mai puțin e 95.000 de hoteluri din întreaga lume. De asemenea, în 2013 Hotelair a fost primul retailer Tarom.

Ce astfel de parteneriate strategige mai cunoașteți pe piața din România?

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.