Week-end flight search, facilitate de căutare bilete avion pe situl vivolis.ro

vivolis, ovi travel

Ieri, platforma full mobile vivolis.ro, platformă dedicată rezervărilor de servicii turistice, a primit un upgrade al funcției de căutare pentru biletele de avion, weekend flight search, facilitate ce permite utilizatorilor să facă o căutare simultană pentru un zbor dus-întors pe toate week-end-urile dintr-o lună calendaristică. Astfel, aceștia pot afla care este week-end-ul în care se pot bucura de zboruri la cel mai mic tarif pentru destinația în care doresc să călătorească.

Facilitatea week-end flight search vine în întâmpinarea cererilor numeroase pentru călătoriile de week-end ce presupun week-end-uri cu punte fie cu ziua de vineri, fie cu ziua de luni, acest tip de vacanțe fiind efectuate de mai multe ori într-un an de zile de către turiștii ce reușesc să călătorească de câteva ori pe an.

Căutarea se face simultan pentru toate week-end-urile dintr-una din cele trei luni calendaristice următoare datei la care se face căutarea, utilizatorii trebuind să aleagă ziua plecării și numărul de nopți pe care doresc să îl petreacă la destinație. Rezultatele vor fi afișate în tab-uri diferite pentru fiecare week-end.

Week-end flight search vine în completarea funcției pentru rezervările hoteliere, funcție integrată în platformă încă de la lansarea vivolis.ro, în luna mai. Astfel, platforma vivolis.ro se aliniază cu celelalte platforme active pe piața din .ro și nu numai în materie de facilități de căutare. Agenția de turism online tripsta.ro pune la dispoziția utilizatorilor facilitatea Price Radar, veltravel.ro oferă utilizatorilor sitului facilitatea scorul VEL pentru a putea alege cele mai potrivite zboruri, iar vola.ro facilitatea Big Flex.

 

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.