Jooble.org aduce într-un singur loc sute de joburi în turism și nu numai

jooble.org

Actualizare din 19 iulie 2016: parteneriatul dintre jooble.org și turism20.ro a luat sfârșit

Începând din această lună, Turism 2.0, blogul dedicat industriei de turism online din România, în parteneriat cu siteul Jooble.org, un metasearch ce scanează peste 200 de siteuri de joburi din România, aduce mai aproape de cititorii blogului locuri de muncă în turism.

Cei interesați pot accesa secțiunea CARIERE din meniul principal al blogului, din zona headerului.

În baza unor filtre predefinite, cititorii blogului interesați de lucru în turism au vizibilitate asupra unui maxim de 10 locuri de muncă din domeniul turismului (în agenții de turism, hoteluri, restaurante și firme de dezvoltare software pentru turism), fiind scutiți astfel de căutările pe mai multe siteuri dedicate. Cei ce identifică o poziție de interes pot face click pe ea și vor fi direcționați către siteul ro.jooble.org, unde pot găsi mai multe detalii, cât și indicații despre cum pot aplica pentru poziția respectivă.

În cazul în care cei interesați nu găsesc locurile de muncă pe care le vizează în lista respectivă, pot folosi cu încredere caseta de căutare de sub lista inițială de locuri de muncă, completând numele locului de muncă dorit și orașul.

Jooble.org este un motor de căutare locuri de muncă dispobil în peste 60 de țări, în peste 20 de limbi străine.

Sperăm ca prin colaborarea cu Jooble.org să aducem plus valoare atât pentru blogul Turism 2.0, cât și pentru cititorii acestuia. În trecut, echipa editorială a Turism 2.0 a încercat să aducă la cunoștința cititorilor poziții libere în turism, în cadrul articolelor de revista presei, iar pe viitor va continua să facă asta atât timp cât va identifica poziții relevante pentru activitățile despre care îi informează sau pe care le analizează: poziții de marketing, de consultanți etc. Pentru a nu rata astfel de anunțuri cititorii se pot abona și la newsletterul Turism 2.0. fie completând formularul din dreapta, fie accesând direct acest link.

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.