Pachete charter pentru litoralul românesc, disponibile pe Concediu.com

Începând cu luna Iulie, pe Concediu.com, portal ce permite rezervarea de pachete turistice integrale (cazare, transport, masă) de la mai mulți turoperatori, atât în străinătate cât și în România, utilizatorii pot achiziţiona oferte charter pentru litoralul românesc. Pachetele sunt cu plecare din Iași, Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara, cu o durată medie de 6 nopți, 7 zile. Pachetul mediu este de 300 de euro/persoană pentru mijlocul sezonului estival (15 Iulie-15 August).

Avem disponibile pentru clienții noștri pachete cu 2 plecări săptămânale din Cluj și Timişoara, respectiv o singură plecare săptămânală din Iași și Oradea. Zborurile sunt efectuate cu Blue Air, durează maximum o oră, iar aceste pachete reprezintă o premieră pentru România. Le-am încărcat în sistemul nostru de rezervare încă de la finalul lunii Iunie și au fost foarte căutate. De exemplu, 3 din 10 utilizatori ai site-ului caută vacante în România, iar dintre aceștia, 30% caută pachete cu avion.

Mădălin Măncilă, director general al Millennium Tour

Pachetele de vacanţă pe litoralul românesc, cu avionul, pornesc de la 400 de euro pentru 2 persoane pentru plecări din Iași, respectiv de la 450 euro, pentru plecări din Cluj Napoca, Oradea și Timisoara. Acestea includ transportul cu avionul, cazarea la un hotel de 3 stele, cu mic dejun. Pentru cei care aleg sistemul all inclusive, pachetul mediu ajunge la 650 de euro, pentru o săptămână. Preţul conţine taxe de aeroport, bagaj de mână şi de cală.
Pentru cei care nu doresc şi cazare, pe concediu.com se pot rezerva și bilete de avion către litoral, prețul acestora pornind de la 69 de euro pentru plecări din Iași, respectiv 110 euro pentru restul destinațiilor. Zborurile și pachetele către litoralul românesc sunt disponibile până la sfârșitul lunii august.

Estimăm, până la finalul verii, că vom avea un număr semnificativ de pachete vândute pentru litoralul românesc, dintre care 30% vor fi pachete charter. Dacă Blue Air menţine operarea curselor din aceste destinații către litoral, la anul vom avea un boom pentru astfel de pachete.

Mădălin Măncilă

Proiectul turistic Concediu.com este dezvoltat de agenția de turism Millennium Tour. Site-ul înglobează peste 3.000 de pachete turistice, în peste 40 de destinații, din care 80% sunt pentru destinații externe. Pachetele charter sunt aduse în site printr-un XML de la un furnizor local de chartere, prin intermediul platformei Travefuse.
CITEȘTE ȘI: Motor de căutare dinamică pentru oferte de tip charter
Millennium Tour este o agenție de turism corporate travel, lansată pe piață în 1999. În 2005 a creat portalul de rezervări de bilete de avion, Paravion, care a fost cumpărat în 2006 de către fondul spaniol de investiții GED. La finalul anului 2016, cifra de afaceri a Millennium Tour a fost de aproximativ 2 milioane de euro.

Total
0
Shares
4 comments
    1. În primul rând, mulțumim pentru vizită și comentariu.
      Felicitări pentru cross references. 🙂
      Conform politicii editoriale pe turism20.ro, ne rezervăm dreptul de a aprofunda sau nu subiectele. Plus de asta, e la latitudinea celui ce trimite comunicatul ce informație face publică și ce nu.
      În acest caz doar am preluat ce ni s-a transmis, cu o mică completare cu o informație publică referitoare la integratorul de soluții, motiv pentru care știrea a intrat pe autor … necunoscut, precum comentariul de mai sus. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
Shuttle Bus, transfer aeroport

Antreprenorii din turism și miza pe turismul de distracție

Next Article

Wizz Air și-a actualizat aplicațiile mobile pentru platformele Android și iOS

Related Posts
Total
0
Share