REZMax fără abonament pentru companiile de transport persoane

REZMax, interfata

De la sfârșitul lui ianuarie 2018, transportatorii de persoane care doresc să-și vândă locurile alocate pe cursele pe care le gestionează pot folosi REZMax, fără a fi nevoiți să plătească un abonament.

Folosirea platformei cu toate facilitățile sale se face în baza unui comision de 1% din vânzările lunare de bilete înregistrare în sistem.

Astfel, indiferent de mărimea companiei sau de sezonalitatea afacerii, transportatorii vor plăti doar dacă vor înregistra rezervări sau vânzări de bilete.

O companie medie care înregistrează într-o lună rezervări sau vânzări online pentru 400 de pasageri, pentru călătorii în valoare medie de 30 de lei, va plăti un comision de 120 lei/lună (400 călători x 30 lei x 1% = 120 lei/lună).

În momentul în care transportatorii își listează cursele în sistemul REZMax, acestea devin vizibile în căutările de pe autogari.ro și în sistemul bileteria.ro.

Peste 50.000 de călători accesează zilnic platforma autogari.ro pentru a căuta curse, pentru a rezerva o călătorie sau pentru a cumpăra un bilet online.

De asemenea, transportatorii își pot integra sistemul de rezervare pe site-ul propriu de prezentare.

Cursele listate în REZMax sunt vizibile pasagerilor persoane fizice inclusiv în căutările din aplicația mobilă autogari.ro, dar și în modulul dedicat agențiilor de turism. Peste 25.000 de bilete de călătorii vândute lunar sunt gestionate prin platforma REZMax (online și agenții).

În ceea ce privește gestionarea curselor, inclusiv șoferii au vizibilitate asupra gradului de ocupare pe o anumită cursă, putând emite inclusiv bilete și facturi din aplicația REZMax Sofer.

În 12 ani de la lansare, REZMax a gestionat peste 2 milioane de rezervări și a intermediat vânzări de bilete de 14 milioane de euro.

About Petruș Lungu

Absolvent de Turism - Sevicii în cadrul ASE București, licență în domeniul turismului electronic, masterand în sisteme informatice pentru managementul proceselor economice, pasionat de turismul electronic în toate formele sale (online, digital, virtual). Mai multe detalii aici.

Related posts

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.