REZMax fără abonament pentru companiile de transport persoane

De la sfârșitul lui ianuarie 2018, transportatorii de persoane care doresc să-și vândă locurile alocate pe cursele pe care le gestionează pot folosi REZMax, fără a fi nevoiți să plătească un abonament.
Folosirea platformei cu toate facilitățile sale se face în baza unui comision de 1% din vânzările lunare de bilete înregistrare în sistem.
Astfel, indiferent de mărimea companiei sau de sezonalitatea afacerii, transportatorii vor plăti doar dacă vor înregistra rezervări sau vânzări de bilete.
O companie medie care înregistrează într-o lună rezervări sau vânzări online pentru 400 de pasageri, pentru călătorii în valoare medie de 30 de lei, va plăti un comision de 120 lei/lună (400 călători x 30 lei x 1% = 120 lei/lună).
În momentul în care transportatorii își listează cursele în sistemul REZMax, acestea devin vizibile în căutările de pe autogari.ro și în sistemul bileteria.ro.
Peste 50.000 de călători accesează zilnic platforma autogari.ro pentru a căuta curse, pentru a rezerva o călătorie sau pentru a cumpăra un bilet online.
De asemenea, transportatorii își pot integra sistemul de rezervare pe site-ul propriu de prezentare.
Cursele listate în REZMax sunt vizibile pasagerilor persoane fizice inclusiv în căutările din aplicația mobilă autogari.ro, dar și în modulul dedicat agențiilor de turism. Peste 25.000 de bilete de călătorii vândute lunar sunt gestionate prin platforma REZMax (online și agenții).
În ceea ce privește gestionarea curselor, inclusiv șoferii au vizibilitate asupra gradului de ocupare pe o anumită cursă, putând emite inclusiv bilete și facturi din aplicația REZMax Sofer.
În 12 ani de la lansare, REZMax a gestionat peste 2 milioane de rezervări și a intermediat vânzări de bilete de 14 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Turiștii din Ungaria au făcut 11.000 de rezervări în destinațiile din vestul României via hotelguru.ro

Next Article

Creșteri de 16% în căutările pentru zborurile către Canada în 2018

Related Posts
Total
0
Share