Creștere de 33% în căutările românilor pentru zboruri spre München pentru Oktoberfest

În perioada 1 ianuarie – 31 august 2018, echipa momondo.ro a analizat cererea de zboruri cu date de călătorie cuprinse între 22 septembrie – 7 octombrie 2018, din orașele din România spre München, și dezvăluie care este interesul călătorilor români față de Oktoberfest în comparație cu aceeași perioadă din 2017.
Comparativ cu anul 2017, numărul românilor care au căutat zboruri spre regiunea bavareză pentru perioada în care se desfășoară ediția din acest an a Oktoberfest a fost mai mare, cererile de zbor crescând cu 33% pentru perioada 22 septembrie – 7 octombrie 2018.
Anul acesta, mulți români au luat în calcul o călătorie cu două săptămâni înainte de eveniment. Pentru prima jumătate a lunii septembrie s-au înregistrat cu 7.8% mai multe căutări de zbor decât pentru perioada festivalului. Cu toate acestea, pentru intervalul de două săptămâni în care se desfășoară festivalul s-a observat că interesul călătorilor români de a zbura către München este cu 60% mai mare decât pentru perioada post-eveniment, 8 – 23 octombrie.
Datele momondo cu privire la costul biletelor de avion din România spre München arată faptul că zborurile sunt mai ieftine, în medie, cu 12% acum, în perioada festivalului, decât la început de septembrie.
În privința cazării, costurile pentru o cameră la un hotel în München pe durata festivalului sunt semnificativ mai ridicate. Călătorii sunt nevoiți să ia în calcul un buget mediu de 239 de euro pentru o noapte într-o cameră dublă la hoteluri de 3-4 stele în perioada 22 septembrie – 7 octombrie.
După festival, costurile de călătorie se reduc semnificativ, un zbor dus-întors costând, în medie, 133,5 euro și o cameră dublă la un hotel de 3-4 stele ajungând la aproximativ 147 de euro pentru o noapte.
Costurile biletelor de avion sunt pentru zboruri dus-întors, la clasa economică, pentru un adult. Costurile de cazare la hotel sunt pentru o cameră dublă la hotel de 3-4 stele. Toate aceste prețuri pot avea parte de modificări ulterioare sau să nu mai fie disponibile.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Cum (nu) gestionează Ministerul Turismului și administrațiile publice activitatea de turism prin platforme online dedicate

Next Article

Tarom și-a convertit site-ul mobil în aplicație

Related Posts
Total
0
Share